fbpx

Μάθε ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις sexting!

Μάθε ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις sexting!

Φυσικά αντί να κάνεις sexting είναι προτιμότερο να κάνεις sex, ωστόσο για να κάνεις sex πρέπει πρώτα να περάσεις από το στάδιο του sexting. Μάλιστα ακόμα και να έχεις σχέση το sexting είναι καλό να γίνεται, όμως ποια ώρα της ημέρας είναι η καλύτερη;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 tips για να βγάλεις τη πιο sexting – selfie και άμεσα αποτελέσματα

 

Σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της American Psychological Association, το 88% των ενηλίκων δηλώνουν ότι έχουν ανταλλάξει πονηρά SMS με τη σύντροφό τους. Μάλιστα, σε ποσοστό 75% αποκαλύπτουν ότι έχουν υιοθετήσει αυτή την πρακτική στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας σχέσης, ενώ το 45% περίπου σε κάποια περιστασιακή.

 

 

Όμως ποια ώρα είναι η καλύτερη να κάνεις sexting;

  • Το πρωί είναι μια καλή περίπτωση λίγο πριν σηκωθείς από το κρεβάτι, την ώρα που η τεστοστερόνη σου είναι στο φουλ!
  • Μια άλλη καλή ώρα είναι μετά τη δουλειά το βράδυ σπίτι –στον καναπέ ή το κρεβάτι- και αφού έχεις πιεί κανένα ποτάκι.
  • Στη δουλειά πάντως δεν είναι καλή ώρα για sexting αφού δεν δουλεύεις και μπορεί να έχει πρόβλημα ενώ ο «μικρούλης» σου μπορεί να …ξυπνήσει και αυτό θα είναι άβολο!
  • Μην αρχίσεις το sexting πολύ νωρίς εάν η σχέση σας είναι ακόμα πολύ νέα! Η τετ- α-τετ επικοινωνία είναι πάντα προτιμότερη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσετε τα sexts από τις συνομιλίες σας, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα SMS μόνο για να αφήσετε κάποιες… υποσχέσεις και να προσπαθήσετε να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο από κοντά.

 

Η επιλογή είναι δική σου αλλά το πρωί και το βράδυ είναι οι δύο καλύτερες ώρες!