fbpx

Το σημάδι του δαγκώματος στο λαιμό σου δεν είναι ντροπή, είναι μαγκιά!

Το σημάδι του δαγκώματος στο λαιμό σου δεν είναι ντροπή, είναι μαγκιά!

Και το βράδυ πέρασες μια ωραία …βραδιά… γεμάτη… μπόλικο σεξ μετά …δαγκωμάτων, γιατί εκείνη ήταν …πολύ άγρια, σαν την λιονταρίνα που κάνει σεξ με το λιοντάρι… και μη μας πεις ότι δεν έχεις δει σχετικά ντοκιμαντέρ!

Σηκώνεσαι το πρωί περιχαρής, κοιτιέσαι στον καθρέφτη και χαμογελάς πονηρά στον εαυτό σου, περήφανος για το «κατόρθωμά» σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι τρεις στάσεις που θα την τρελαίνουν αν θέλει να σε …παίξει σαν …«αφέντρα»

 

Κι όμως! Μπορούν όλοι κάλλιστα να μάθουν ή τουλάχιστον να υποψιαστούν! Κι αυτό γιατί στο λαιμό σου και μάλιστα σε περίοπτη θέση δεσπόζουν δύο μπλαβί σημάδια που δεν τα είχες φως μου χθες! Τα χθεσινοβραδινά φασώματα και τα αισθησιακά ρουφήγματα αφήνουν τεκμήρια που δεν μπορείς να τα καλύψεις!

Εντάξει, εδώ που τα λέμε είναι λίγο άβολο να καταλάβει όλη η δουλεία συν τη μάνα σου τα χθεσινοβραδινά σου κατορθώματα.

Μεταξύ μας τώρα, περιμένετε κανείς να πιστέψει ότι πέσατε στο μπάνιο κι ο λαιμός σας βρήκε ακριβώς στο πόμολο; Ή ότι ο σκύλος του γείτονα όρμησε με φόρα και σας δάγκωσε σε ό,τι εκτεθειμένο σημείο βρήκε; Βάζετε τη φαντασία σας να οργιάσει για να επινοήσετε την πιο τρελή δικαιολογία και τελικά χάνετε την ουσία.

Γιατί να ντραπείς που η θείτσα στο λεωφορείο θα μάθει ότι ενεπλάκης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία σε ερωτικά παιχνίδια κι άλλα τέτοια πικάντικα; Άσε την να ντραπεί διπλά και για σένα μόνο και μόνο γιατί δε ζούμε στο 1800. Χαμογέλα στο δούλεμα των φίλων σου και προσευχήσου να σου ξανατύχει σύντομα.

Δαγκώματα λοιπόν και πιπιλιές, γιατί καμία μάχη δεν τελειώνει χωρίς θύματα, πόσο μάλλον αυτή που παίρνει μέρος πάνω σε ιδρωμένα σεντόνια κι αναστενάρηδες σομιέδες.

Με απλά λόγια μη κολλάς για το σημάδι στο λαιμό! Αν σε ρωτήσουν όμως οι φίλοι, απλώς απάντησε αινιγματικά γιατί δεν είναι ανάγκη να δώσεις αναφορά για το τι κάνεις στο κρεβάτι σου!