fbpx

#14022019

#14022019

  • Βαλεντίνου σήμερα. Μπορεί να μη σου αρέσει ως γιορτή που καθιερώθηκε όμως αρέσεις στις γυναίκες και φυσικά και στη δική σου. Στρώσε λοιπόν κατάσταση… με λουλουδάκια και τα κλπ και ευχαρίστησε την.
  • Το …ασπρόμαυρο ντύσιμο είναι μια minimalκαι αγαπημένη τάση πολλών αντρών αφού αποτελεί μια ασφαλή επιλογή. Ένας κλασικός συνδυασμός, αλλά ​κι ένα από τα πιο δυνατά trends είναι ​το λευκό και το μαύρο που συνδυάζοντας τα μπορείς να πετύχεις ένα πολύμοδάτο και δυναμικό αποτέλεσμα.
  • Η μελέτη περιελάμβανε την εξέταση 2000 ανδρών και απεδείχθη ότι δεν υπάρχει καμία αναλογία μεταξύ του πέλματος και των γενετικών οργάνων. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η μοναδική αλήθεια στο μύθο είναι ότι η ανάπτυξη του πέλματος και του πέους επηρεάζεται από τα ίδια γονίδια, ωστόσο δεν έχει να κάνει με το μήκος του ενός και το μέγεθος του άλλου!
  • Όσο πιο συχνά λέει ξυριζόμαστε τόσο πιο συχνά φυτρώνουν οι τρίχες! Ο μύθος αυτός έχει επικρατήσει γιατί μετά το ξύρισμα, ο θύλακας μοιάζει πιο σκούρος σε χρώμα και πιο σκληρός επειδή δεν έχει ακόμη εκτεθεί στον ήλιο και τη φθορά. Όταν φυτρώνει, η τρίχα έχει απολύτως φυσιολογική όψη και υφή. Αυτό βέβαια δεν ισχύει! Χαριτολογώντας οι επιστήμονες , ανέφεραν ότι αν ίσχυε, τότε θα είχε βρεθεί η θεραπεία κατά της τριχόπτωσης!
  • Οι πολεμικές τέχνες από κάποιους είναι παρεξηγημένες και όταν τους ρωτήσεις γιατί, τότε συνήθως απαντούν ότι δεν είναι «βίαιοι άνθρωποι». Ωστόσο οι πολεμικές τέχνες δεν έχουν να κάνουν με τη βία, αλλά περισσότερο με την άμυνα, ενώ αποτελούν τέλεια αεροβική άσκηση.
  • Αυτοί δεν ξεκολλάνε το διάφανο αυτοκολλητάκι απ’ την οθόνη καινούργιου κινητού: Αν ο κατασκευαστής δεν ήθελε να το ßγάλεις, το αυτοκόλλητο δε θα είχε αυτή την ακρούλα που εξέχει λίγο! Στην ίδια κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν ßγάζουν τελείως το χρυσόχαρτο απ’ το ßούτυρο. Δεν είναι δεύτερο προστατευτικό καπάκι! Είναι µια αηδία που όσο την κρατάς,τόσο πασαλείφεται µε ßούτυρο και µου κόßει την όρεξη!