fbpx

Μερικές όμορφες ιδέες για να περάσετε του Βαλεντίνου στο σπίτι!

Μερικές όμορφες ιδέες για να περάσετε του Βαλεντίνου στο σπίτι!

Δεν μπορείς να βγεις έξω του Aγίου Βαλεντίνου; Καλύτερα! Το σπίτι, είτε δικό σου, είτε εκείνης είναι η καλύτερη επιλογή για μια τέτοια νύχτα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως να περάσω του …Βαλεντίνο: Δες μερικές ιδέες που ίσως σας αρέσουν

Ετοιμάσου λοιπόν για μια ωραία βραδιά που θα τιμήσει την αγάπη σας1

Σου παρουσιάζουμε σούπερ ιδέες για να βγεις ραντεβού… στο σπίτι:

 

Το ραντεβού με το… φοντί.

Υπάρχει καλύτερο ραντεβού από ένα όλο γλύκα; Βρες φράουλες, σοκολάτες, κράκερ, μπανάνες, μπισκότα, παγωτό και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς και βύθισέ τα στη σοκολάτα.

 

Ραντεβού σε σπιτικό σπα

Βρες λάδια σώματος, κρέμες, λοσιόν και κεριά για να επιτύχεις την απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση. Μην ξεχάσεις να ανάψεις όλα τα ρεσό!

 

Παιχνίδια… στα σύνορα του σπιτιού

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να παίξεις κάποιο επιτραπέζιο ή χαρτιά με το άλλο σου μισό; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα για στοιχήματα ή να προσθέσετε ρομαντικά πέναλτι σε αυτόν που χάνει.

 

Βραδιά ταινίας με πιτζάμες ή γυμνοί

Αν δεν είστε πολύ του παιχνιδιού ή της δραστηριότητας, η βραδιά σινεμά είναι ιδανική. Λίγα ποπ κορν, μία καλή ταινία και κρασάκι σε κολονάτα πάντα ποτήρια θα ανεβάσουν την εμπειρία σας. Υπάρχει μεγαλύτερη άνεση από αυτήν του καναπέ σου, ειδικά όταν κάθεσαι με τις πιτζάμες σου ή ημίγυμνοι;

 

Σκοτεινό δωμάτιο… από την ανάποδη

Κρέμασε ό,τι λαμπάκια έχεις στο δωμάτιο για να δημιουργήσεις μία ρομαντική ατμόσφαιρα. Βάλε στην τηλεόραση ένα βιντεάκι από τζάκι για έξτρα ρομαντισμό. Βάλε και λίγη ρομαντική μουσική και απολαύστε ένα όμορφο και ξεχωριστό βράδυ.