fbpx

Μαθήματα στιλ και fitness δίνουν οι πρωταγωνιστές του Top Gun

Μαθήματα στιλ και fitness δίνουν οι πρωταγωνιστές του Top Gun

Στις Κάννες βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας Top Gun: Maverick που έκανε πρεμιέρα στο πλαίσιο του φεστιβάλ και ήδη από το Photocall αλλά και στο κόκκινο χαλί, όλοι οι νέοι σταρ της ταινίας, μαζί με τον θρύλο Tom Cruise, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και με το στυλ τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το Χολιγουντ ετοιμάζει τη ταινία «Ferrari», μια βιογραφία του Enzo

 

Μαζί με τον Tom στην ταινία εμφανίζεται και ο 51χρονος γοητευτικός ηθοποιός John Hamm, αλλά και οι νεότεροι ηθοποιοί  Glen Powell, Danny Ramirez και Jay Ellis που ενσαρκώνουν τη νέα γενιά πιλότων μαχητικών αεροσκαφών.

 

 

Στην αρχική ταινία Top Gun, ό,τι φορούσε ο Tom στο φιλμ είχε γίνει ανάρπαστο και fashion trend: από τα αεροπορικά γυαλιά ηλίου, μέχρι το αεροπορικό τζάκετ.

Και τώρα και οι νέοι σταρ του φιλμ έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως δίνουν τεράστια σημασία στο στυλ τους.

 

 

Έτσι αρχικά τους είδαμε να επιλέγουν smart casual outfits για επίσημο photocall πριν την πρεμιέρα, επιλέγοντας tailored κοστούμια σε παστέλ και γαλάζιες αποχρώσεις.

Ο Toim Cruise, ήταν αυτός που πριν από δεκαετίες πρωταγωνιστούσε στην θρυλική ταινία Top Gun, η οποία επέστρεψε στις κινηματογραφικές αίθουσες με μια νέα γενιά… πιλότων που κλέβουν τις εντυπώσεις.

 

 

Η πρώτη ταινία προβλήθηκε το 1986 και άφησε εποχή και τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται να βγει στις αίθουσες (μετά από πολύμηνες καθυστερήσεις λόγω πανδημίας) και ήδη όλοι μιλούν για τη νέα γενιά αστέρων που αναμένεται να αναδείξει η ταινία, που κάποτε απογείωσε την καριέρα του Tom Cruise.

 

 

Οι ηθοποιοί Glen Powell, Danny Ramirez και Jay Ellis ερμηνεύουν τους πιλότους της ταινίας και για τις ανάγκες των ρόλων τους έπρεπε να γίνουν πιο fit από ποτέ.

Οι τρεις τους φιγουράρουν μαζί στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Health των ΗΠΑ

Και σε μια σειρά από βίντεο, παρουσιάζει ο καθένας χωριστά τα άκρως απαιτητικά και εντατικά workouts που χρειάστηκαν να κάνουν για μήνες για να γίνουν τόσο fit όσο ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους.